Księgarnia obcojęzyczna: żywność


Accelerating New Food Product Design & Development

Autor: J. Beckley

Accelerating New Food Product Design & DevelopmentWydawnictwo: blackwell science
Cena: 1489,40 zł
Liczba stron: 400
Oprawa: miękka
Do koszyka

Advanced Dairy Science and Technology

Autor: T. Britz

Advanced Dairy Science and TechnologyWydawnictwo: blackwell science
Cena: 1593,20 zł
Liczba stron: 312
Oprawa: miękka
Do koszyka

Advanced Nutrition

Autor: C. Berdanier

Advanced NutritionWydawnictwo: crc press inc.
Cena: 471,20 zł
Liczba stron: 552
Oprawa: miękka
Do koszyka


Advances in Ecological Research Food Webs

Autor: Caswell

Advances in Ecological Research Food WebsWydawnictwo: academic press
Cena: 1154,30 zł
Liczba stron: 208
Oprawa: miękka
Do koszyka

Advances in Food & Nutrition Research v 48

Autor: Taylor

Advances in Food & Nutrition Research v 48Wydawnictwo: academic press
Cena: 773,90 zł
Liczba stron: 320
Oprawa: miękka
Do koszyka

Advances in Food & Nutrition Research v49

Autor: S. Taylor

Advances in Food & Nutrition Research v49Wydawnictwo: academic press
Cena: 773,90 zł
Liczba stron: 336
Oprawa: miękka
Do koszyka


Advances in Food & Nutrition Research v50

Autor: S. Taylor

Advances in Food & Nutrition Research v50Wydawnictwo: academic press
Cena: 1207,50 zł
Liczba stron: 336
Oprawa: miękka
Do koszyka

Advances in Food and Nutrition Research v53

Autor: S. Taylor

Advances in Food and Nutrition Research v53Wydawnictwo: academic press
Cena: 1207,50 zł
Liczba stron: 304
Oprawa: miękka
Do koszyka

Advances in Food Biochemistry

Autor: F. Yildiz

Advances in Food BiochemistryWydawnictwo: crc press inc.
Cena: 1114,80 zł
Liczba stron: 521
Oprawa: miękka
Do koszyka


Advances in Food Dehydration

Autor: C. Ratti

Advances in Food DehydrationWydawnictwo: crc press inc.
Cena: 1217,00 zł
Liczba stron: 568
Oprawa: miękka
Do koszyka

Advances in Food Diagnostics

Autor: L. Nollet

Advances in Food DiagnosticsWydawnictwo: blackwell science
Cena: 2052,00 zł
Liczba stron: 384
Oprawa: miękka
Do koszyka

Advances in Thermal & Non-Thermal Food Preservation

Autor: Tewari

Advances in Thermal & Non-Thermal Food PreservationWydawnictwo: blackwell science
Cena: 2057,70 zł
Liczba stron: 288
Oprawa: miękka
Do koszyka


Analysis of Endocrine Disrupting Compounds in Food

Autor: L Nollet

Analysis of Endocrine Disrupting Compounds in FoodWydawnictwo: blackwell science
Cena: 1908,60 zł
Liczba stron: 504
Oprawa: miękka
Do koszyka

Analysis of Pesticides in Food and Environmental Samples

Autor: Tadeo

Analysis of Pesticides in Food and Environmental SamplesWydawnictwo: crc press inc.
Cena: 1080,70 zł
Liczba stron: 384
Oprawa: miękka
Do koszyka

Analytical Methods for Food Additives

Autor: R. Wood

Analytical Methods for Food AdditivesWydawnictwo: woodhead publishing ltd
Cena: 2013,10 zł
Liczba stron: 320
Oprawa: miękka
Do koszyka



Strona 1 z 22